Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu

Zásady ochrany osobních údajů e-shopu Růžové království-zákazníci

 

  1. Živnostník Mgr. Markéta Polášková, se sídlem Na Angru 106, Sudice 74725, identifikační číslo: 07643900, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném v Magistrát města Opavy, obecní živnostenský úřad, od 14. 11. 2018, č. j. MMOP 50679/2019, sp. značka 8292/2019/ZIVN (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu
    • IČ fyzické osoby, 
    • DIČ fyzické osoby
    • číslo bankovního účtu (v případě platby převodem na náš bankovní účet, v případě odstoupení od kupní smlouvy a reklamace za účelem vrácení peněz na účet zákazníka)
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy. 

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Mgr. Markétou Poláškovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta s. p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Společnost Zásilkovna s.r.o., sídlem Lihovarská 1060/12, Libeň (Praha 9) 190 00 Praha
    • mBank S.A., sídlem ul. Senatorska 18, 00-950 Warszawa, Polsko

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@ruzovekralovstvi.cz 

  5. Kontaktní e-mail

    • pro kontaktování zákazníka na základě jeho dotazu či poptávky, provedené přes kontaktní e-mail je zpracováván váš e-mail a text vašeho dotazu nebo poptávky. A to pouze pro účel zodpovězení vašeho dotazu případně pro jednání o budoucí kupní smlouvě (poptávka).

    • v případě dotazu je e-mail zpracován pouze do doby odpovědi, tedy maximálně po dobu 1 týdne. U poptávek čili jednání o budoucí kupní smlouvě je zpracováván po dobu maximálně 1 měsíce.

  6. Cookies

    Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ruzovekralovstvi.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies jsou zde užity za účelem:

        1. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        2. základní funkčnosti webových stránek

    Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

3. Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s. Expirace těchto cookies je 30 dní od poslední návštěvy našeho webu

Shromážděné cookies soubory na našem webu jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Seznam Sklik, provozované společností Seznam a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, IČ: 26168685, zapsanou v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6493.
  • Poskytovatelem služby Google Ads, reklamním programem společnosti Google Ireland limited, se sídlem na adrese Gordon House, Barrow street, Dublin 4, Irsko

8. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  1. vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

  2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  3. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  4. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

  5. na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  6. požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  7. na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  8. podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, http://www.uoou.cz/

 

Zásady ochrany osobních údajů e-shopu Růžové království-dodavatelé

  1. Živnostník Mgr. Markéta Polášková, se sídlem Na Angru 106, Sudice 74725, identifikační číslo: 07643900, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném v Magistrát města Opavy, obecní živnostenský úřad, od 14. 11. 2018, č. j. MMOP 50679/2019, sp. značka 8292/2019/ZIVN (dále jen „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje svých dodavatelů, kteří jsou fyzickými osobami a kontaktních osob dodavatele, které dodavatel sdělí správci:

    • jméno, příjmení,
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • název firmy,
    • místo podnikání, adresa trvalého pobytu, kontaktní a fakturační adresa, 
    • vlastnoruční podpis
    • IČ fyzické osoby, 
    • DIČ fyzické osoby
    • číslo bankovního účtu

 2.  Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro plnění uzavřené smlouvy, pokud mezi vámi a správcem dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno Mgr. Markétou Poláškovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje jsou zpracovány manuálně v listinné či elektronické podobě. Správce zásadně nepředává vaše osobní údaje s výjimkou případů, kdy to správci ukládá právní předpis či na základě žádosti státní správyOsobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@ruzovekralovstvi.cz 

5. Cookies

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ruzovekralovstvi.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

Soubory cookies jsou zde užity za účelem:

      1. měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      2. základní funkčnosti webových stránek

Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

3. Naše webové stránky využívají technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům, kteří již projevili zájem o naše produkty, naše reklamy v reklamní síti společnosti Seznam.cz, a.s.  Expirace těchto cookies je 30 dní od poslední návštěvy našeho webu. 

Shromážděné cookies soubory na našem webu jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Seznam Sklik, provozované společností Seznam a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, IČ: 26168685, zapsanou v obchodním rejstříku vedeným Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 6493.
  • Poskytovatelem služby Google Ads, reklamním programem společnosti Google Ireland limited, se sídlem na adrese Gordon House, Barrow street, Dublin 4, Irsko

7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  1. vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

  2. požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  3. vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  4. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

  5. na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  6. požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  7. na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  8. podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů: Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, http://www.uoou.cz/

V Sudicích dne 24. 6. 2019 (datum aktualizace).

Mgr. Markéta Polášková

 

 

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktní informace
Růžové království
Mgr. Markéta Polášková
Mgr. Markéta Polášková
9:00 - 17:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.